♀ Belen – ADOPTERAD

~ Belen ~

Rara och kärleksfulla lilla Belen!

Denna söta lilla valp är en liten och kärleksfull tjej. Hon är social, snäll mot barn och funkar hur fint som helst ihop med andra hundar oavsett storlek eller kön. Hon är ju faktiskt bara fortfarande en valp på 10 månader – och är så lekfull och nyfiken som en ska vara!

Kontaktperson

Emelie jaanus

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Tik

Ålder

10 mån

Ras

podenco

Mankhöjd

40 cm

Vikt

8 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

GPAR

Om Belen

Belens historia är en upprepande sådan. När jaktsäsongen börjar följer snabbt inpå övergivningen av Podencos. Den här fina lilla tjejen upphittades längst en motorväg, förvirrad och rädd. Kanske att hon lyckades rymma – eller att hon inte var intresserad av att jaga och slängdes ut. Men tur i oturen lyckades hon nu hamna i tryggheter hos sheltret och har nu ett helt liv framför sig att se fram emot.

Belen är en otroligt fin, social och kärleksfull ung valp. Hon är snäll mot barn och funkar hur fint som helst ihop med andra hundar oavsett storlek eller kön. Hon är ju faktiskt bara fortfarande en liten valp – och är så lekfull och nyfiken som en ska vara!

Belen passar dig som vill ha en yngre, anpassningsbar hund att upptäcka livets alla äventyr tillsammans med! Podencos är generellt sett väldigt kärleksfulla och mysiga hundar som inte kräver allt för mycket – de kan ha en viss jaktinstinkt men oftast är de övergivna på grund av att den är för svag för en jägares ögon. Belen verkar vara en medelaktiv, undergiven och rar hund, som vill springa någon gång i veckan och få aktiveras dagligen med långpromenader och andra hjärnaktiviteter med mjuka metoder. För att sedan mysa och bara gosa hela kvällarna! Med åtanke att Belen är en valp, och därmed har den envisa och samtidigt underbara energi och envishet som tillhör.

Är du det hem Belen söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.