♀ Bonnie – UTGÅR

~ Bonnie ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2021

Ras

amstaff-mix

Mankhöjd

45 cm

Vikt

21 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

triple a

Om Bonnie

Bonnie och Clyde hittades ute i vildmarken. De kan vara syskon eller ett par, i vilket fall som helst så trivs de oerhört bra ihop och får hemskt gärna fortsätta leva ihop. De är glada och sociala, inte speciellt intresserade av andra hundar.

Bonnie är en rar och försiktig tik som älskar att vara ute på promenad. Hon har hög energinivå och älskar att springa och leka med Clyde

Bonnie behöver ett hem som känner till rasen och vet vilken sorts aktivering hon behöver. Hon har massor av potential och är villig att lära sig nya saker. Bonnie lyssnar och söker kontakt när hon är ute på promenad.

Bonnie är väldigt vänlig och social, hon tror att hon är en liten hund och sitter gärna i knä.

Bonnie kommer att fungera bra i vilket hem som helst bara hon får tillräckligt med fysisk och mental stimulans. Hon fungerar bra med andra hundar men kan vara lite hårdhänt när hon leker med små hundar, på grund av sin storlek.

Bonnie är en intelligent och social hund som kommer att bli en trogen följeslagare i rätt hem.

Vill du adoptera Bonnie?
Gör din intresseanmälan här nedan.