♂ Clyde – UTGÅR

~ Clyde ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Hanhund

Född

2021

Ras

Amstaff-mix

Mankhöjd

47 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

triple a

Om Clyde

Bonnie och Clyde hittades ute i vildmarken. De kan vara syskon eller ett par, i vilket fall som helst så trivs de oerhört bra ihop och får hemskt gärna fortsätta leva ihop. De är glada och sociala, inte speciellt intresserade av andra hundar.

Clyde är en stor och stark kille som behöver någon som känner till rasen och vet vad som krävs för att träna en hund med hög energi. Han drar i kopplet men lyssnar bra så fort han har fått göra av med lite energi. Lägger man ner lite tid på att lära honom så börjar han lyssna och slutar dra.

Han är en väldigt kärleksfull och glad kille som vill vara till lags. Han blir väldigt exalterad när det är dags att gå på promenad och skulle må bra av fasta rutiner. Han skulle fungera bäst i ett aktivt hem med mycket träning och motion, både för kropp och knopp.

Lyckas man aktivera Clyde kommer han att bli en fantastisk hund. Han älskar att mysa, är väldigt gullig och positiv och älskar att vara bland människor. 

Clyde fungerar väldigt bra tillsammans med Bonnie och han kan nog fungera bra med en stabil tik och även med hanhundar, om han får en bra introduktion. Clyde ska bo stort, antingen i stor lägenhet eller hus, så att han kan göra sig av med sin överskottsenergi.

Vill du adoptera Clyde?
Gör din intresseanmälan här nedan.