♀ Bunty – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Bunty ~

Bunty är en söt och trevlig tjej som fortfarande har mycket kvar att upptäcka i världen. 

Hon är lätt att ha att göra med, vänlig, kärleksfull och lite busig när hon vågar ta plats. Hon kommer att bli den perfekta familjemedlemmen!

Kontaktperson

-

Adoptionsavgift

7900 SEK

Kön

Tik

Född

2021

Ras

Podenco

Mankhöjd

47 cm

Vikt

12 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

the under dog

Om Bunty

Bunty hittades vid en bensinstation på huvudgatan. Hon hade varit i omgivningarna ett par veckor och setts på den trafikerade gatan vid ett flertal tillfällen.

Man tror att hon är yngre än passet säger, hon är troligtvis runt ett år gammal. 

Bunty var nervös och rädd i början men självförtroendet växer. Hon bor i en tillfällig jourfamilj tillsammans med tre andra hundar och hon blir stegvis introducerade till ett normalt hundliv. Hon uppför sig väl när hon får följa med på café, hon går fint i koppel och hon har inga problem att åka bil. 

Till skillnad från andra podencos verkar hon inte vara så rymningsbenägen, hon gräver och klättrar inte för att ta sig ut, hon är fullt tillfreds med att få vara i sin trädgård.  Men hon älskar att få gå på promenad och upptäcka världen.

Bunty har varit rumsren från första början, hon är lugn på kvällen och hon sover gott i sin bädd hela natten, en riktig pärla!

Bunty börjar komma ut ur sitt skal och visa sin rätta personlighet, och hon är ett litet busfrö. Hon vet inte hur man leker men hon försöker. 

Vill du adoptera Bunty?
Gör din intresseanmälan här nedan.