♂ Cancano BOKAD

~ Cancano ~

Kön: Hanhund
Född: 14 augusti 2020
Ras: Blandras
Mankhöjd: 38 cm
Vikt: 8 kg
Fungerar med katt: Ja, med socialisering
Fungerar med barn::Ja, skulle passa utmärkt i barnfamilj
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår unga kille Cancano!

Cancano är fortfarande en liten valp i både kropp och sätt, en glad, lekfull, aktiv, kärleksfull och rolig kille att vara med! En riktigt superkaraktär.

Trots att Cancano är en väligt ung hund verkar han vara otroligt anpassningsbar. Han anpassar sig snabbt till vilken situation som helst, han är lugn och tyst i sin kennel samt aktiv och framåt när det är dags för promenaderna. Han älskar att leka, men det han älskar allra mest är att få alla volontärers uppmärksamhet – klappar och kel.

Han har inga problem med andra hundar och kommer överens med alla oavsett storlek eller kön. Cancano är verkligen en liten superhund, han låter sig bli hanterad utan problem och går dessutom fint i koppel.

Med katter är han lite ovan, då han aldrig sett någon så blir han först skrämd och skäller på dem, men vi tror att med lite träning och socialsering så skulle han acceptera dem fint.

Cancano passar dig som önskar en mindre men aktiv hund som kan hänga med på äventyr, många roliga lekstunder och långa härliga promenader ute i naturen. Cancano skulle nog inte ha några problem att bo inne i en stad då han är så anpassningsbar. Han är nog också den perfekta kompisen i en barnfamilj då han är så rar, social och framåt.

Är du det hem Cancano söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Cancano med katter