♀ Julia – BOKAD I SPANIEN

~ Julia ~

Kön: Tik
Född: 6 mars 2014 
Väntat sedan: Mars 2021
Ras: Podenco
Mankhöjd: 45 cm
Vikt: 10 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja, men vill leva ett lugnt liv
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Träffa underbara och mysiga Julia,

Julia hittades längst en trafikerad motorväg där hon riskerade att bli överkörd. Hennes förra familj bodde ute på landet, och den dag de inte ville ha henne längre övergav de henne ute på vägen. Hon hade då en stor juvertumör, ett bevis på att förra ägaren inte alls brydde sig om henne och hellre övergav henne än att ge henne hjälp.

Så fort hon inkom till sheltret opererade de bort tumören och passade på att kastrera henne samtidigt, gav henne ett tumörfritt liv och förebyggande inför framtida sjukdomar såsom pyometra (livmoderinflammation).

Nu är hon i fosterhem med andra hundar och katter, hennes fostermamma säger att Julia är en väldigt lugn, avslappnad, lyhörd tjej och undergiven mot andra hundar. Hon föredrar kortare promenader, hon är så nöjd bara hon får en liten bensträckare och göra sina behov. Sen vill hon snabbt tillbaka hem för att mysa och bara ta det lugnt. Hon har haft ett riktigt jobbigt liv, och nu vill hon bara ta det lugnt och njuta av livet.

Öppna ditt hem för en senior – de ska inte behöva leva sina sista år utan tryggheten av en egen familj. Allt Julia vill är att få mysa och ta det lugnt, hon skulle passa utmärkt till ett äldre par eller någon som lever ett lugnare liv. Kanske någon som inte själv kan gå långa promenader men vill ha kärleksfullt och mysigt sällskap.

Är du det hem Julia söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Där Julia hittades