♀ China – RESERVERAD I SPANIEN

~ China ~

Kön: Tik
Född: 08 juni 2016
Väntat sedan: Juni 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 52 cm
Vikt: 17 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Rara och bedårande lilla China!

Hon hittades i ett arbetsområde och sheltret blev ombedda att komma och rädda henne. När de åkte ut för att fånga in henne hade hon redan hamnat på “killing sheltret”. Så via lag behövde de vänta 15 dagar innan de kunde skynda sig att hämta upp henne innan hon blev avlivad.

China är en liten, glad, lekfull, aktiv, vänlig och rolig hund! Hon har en helt underbar personlighet. Hon är aktiv och härlig att leka med under utevistelserna och rastningarna, och lugn och tillfreds i sin kennel. Det hon älskar allra mest är att lägga sig på rygg och tigga till sig ordentliga bellyrubs, att bli kliad på magen. Hon älskar att vara omkring volontärerna och hon viftar inte bara på svansen utan hela kroppen när det är hennes tur att få komma till rasthagen där hon vet att hon får klappar och kel.

China passar de allra flesta familjer och skulle vara en utmärkt hund i en barnfamilj, för hennes glädje och snällhet. Hon är en rar och social hund. Hon fungerar utmärkt ihop med alla hundar hon delar jennel med, hanar som tikar. Hon går dessutom fint i koppel och är snäll mot katter.

Är du det hem China söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

China med katter