♀ Carla – ADOPTERAD

~ Carla ~

Kön: Tik
Född: 18 september 2020
Väntat sedan: juni 2021
Ras: Blandras
Mankhöjd: 24 cm
Vikt: 6 ½ kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Grupo de Protección Animal de Rute
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Säg hej till vår glada lilla Carla!

Hon hittades vid en trafikerad väg och plockades upp av en familj som lämnade in henne i trygghet på sheltret. Eftersom Carla är så otroligt social och kärvänlig trodde vi att hon haft en trygg familj, men inget chip fanns och ingen kom att leta efter henne…

Det här är en otroligt social och livsglad liten tjej! Hon är väldigt kelsjuk och älskar att få uppmärksamheten av alla människor omkring henne. Hon tycker dock inte om att bli lämnad ensam i sitt hägn, och då gråter hon högt och missnöjt.

Då Carla är så ung så hoppas vi på en fantastisk ljus framtid för henne, där hon kan få all den uppmärksamhet hon förtjänar. Vi tror Carla kommer passa de allra flesta familjer, hon går fint ihop med alla hundar av alla storlekar. Hon funkar fint med barn, med katter och verkar anpassa sig till alla möjliga miljöer utan problem. Då hon har en del separationsångest på sheltret så kan det vara något att arbeta på sakta och säkert, och gärna ett hem som inte lämnar henne ensam alls utan kan ha med henne på arbete, äventyr och allt vad livet har att erbjuda.

Vi fick äran att träffa lilla Carla när vi var på besök på GPAR i början av juni. Och vi slogs av hur otroligt glad, orädd och social den här lilla donnan var. Oj oj oj vad hon ville pussas och kela och bara få all uppmärksamhet hon kunde få. Låt dig inte luras av hennes lilla storlek! Den här lilla tjejer springer omkring med hundar av alla storlekar och för sig utan beskymmer det minsta.

Är du det hem Carla söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!