♀ Xena – ADOPTERAD

~ Xena ~

Kön: Tik
Född: 1 mars 2018
Ras: Blandras
Mankhöjd: 58 cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Åh så kärleksfulla och fina Xena!

Det här är en väldigt kärleksfull tjej som älskar att gå på promenader och älskar att få mysa och gosa en stund. Allt hon vill är att få en kärleksfull och trygg familj som kan skämma bort henne med all den kärlek och uppmärksamhet hon behöver.

Xena bodde hos en familj som hade henne fastbunden dag och natt, smutsig och dräktig. Tillslut blev hon räddad tillsammans med sina fyra valpar, som snabbt fick hem. Men Xena har nu väntat i flera månader, och ingen kommer för henne. Hon lever fortfarande instängd och ledsen, om än inte fastbunden åtminstone. Nu är det verkligen vackra Xenas tur att få ett hem. Få bli bortskämd och få leva det liv hon förtjänar, med äventyr och kärlek.

Xena älskar människor! Hon är en aktiv hund som vill ha mycket att göra, inte konstigt med allt hon gått miste om. Det bästa hon vet i hela världen just nu är att få långa promenader och massa kel och gos. Hon fungerar fint ihop med andra hundar men kan vara en aning dominant i början, men med rätt introduktion så går det hur bra som helst efter bara en liten stund. Hon behöver bara bli mer socialiserad samt att hon är en aktiv hund instängd på ett hundhem vilket såklart bidrar till stress. Med aktivering och motion i ett kärleksfullt hem bör detta aldrig bli några problem.

Xena går dock inte ihop med höns, då detta var hennes enda sysselsättning när hon lyckades dra sig lös och jaga hönsen på gården för att få i sitt ett riktigt mål mat. Därav kan hon inte bo med höns.

Vi tror Xena kan passa de allra flesta familjer bara hon får den motion och aktivering hon behöver för att må bra. Kanske några cykelturer i veckan, testa på spår hemma i skogen och ta några långa härliga promenader i naturen. Och få varva detta med en härlig bädd i ett varmt, tryggt och kärleksfullt hem.

Är du det hem Xena söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!