♂ Peter – ADOPTERAD

~ Peter ~

Kön: Hanhund
Född: 10 juni 2019
Ras: Blandras (Dogo Argentino-mix)
Mankhöjd: 61 cm
Vikt: 40 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Glada, aktiva och sociala Peter!

Den här stackars killen hittades fastbunden till ett träd, med ett av stålrepen som fastnade hårt runt hans ben och orsakade stor sårskada. Han hittades av en man och togs till ett shelter som stängde ner på grund av att de inte tog hand om hundarna ordentligt, och blev sedan förflyttad till Oscars shelter.

Trots hans tragiska historia är Peter en helt magisk hund. Han är så otroligt underbar, nöjd och så glad bara han får lite kärlek och uppmärksamhet. Han går utmärkt ihop med andra hundar och bor just nu med flera andra stora hundar utan problem. Peter är en otroligt lugn och balanserad ung kille. Om andra hundar, särskilt de små, skäller oavbrutet på honom så gör han ingenting. Han bara vänder sig om och går iväg, en otroligt underbar och mjuk kille.

Allt Peter vill är att få kärlek i tonvis! Han älskar verkligen allt och alla, en så okomplicerad och härlig kille!

Vi fick äran att träffa honom på besök i juni, och det var bara att kliva rätt in i hans hägn med flera andra stora hundar. Han kom så glatt rusandes efter gos, klappar och gav massa massa pussar. En medelaktiv kille som vi tror kommer passa de allra flesta familjer, bara han får gott med motion och normal träning. Verkar vara en enkel och go kille med den energin som tillhör en ung två-åring.

Är du det hem Peter söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!