♀ Caty – ADOPTERAD

~ Caty ~

Stackars Caty har fått föda valpar för att någon ska tjäna pengar. Nu förtjänar hon ett gott liv där hon kan få vara sig själv och bli älskad för sin egen skull.

Vi önskar att Caty hamnar i en familj som har massor med kärlek att ge och som blandar äventyr med mys och gos!

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Född

juni 2019

Ras

schäfer-mix

Mankhöjd

63 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Caty

Caty kom till sheltret livrädd och slutkörd! Hon hade stått utomhus och fött fram valpkull efter valpkull, för att tjäna pengar åt sin ägare. Hon var i dåligt skick när hon kom in.

Trots att hon blivit så illa behandlad är hon fantastisk med människor. Hon älskar att gosa med volontärerna, stryker sig mot dem som en katt och älskar att bli klappad.

Caty är lättlärd och lydig, sedan hon kom till sheltret har hon lärt sig “sitt”.

Tillsammans med andra hundar är hon social men kan vara lite vresig, vilket är fullt förståeligt när man känner till hennes bakgrund. Så länge hon får tid på sig och blir introducerad till andra hundar på ett bra sätt fungerar det alldeles utmärkt.

Caty hade till en början svårt att gå i koppel och kunde vara lite nervös. Hon kan bli väldigt rädd för höga ljud och då behöver hon vänliga ord och klappar så kommer hon snabbt över det och kan gå vidare. Det här kan vara bra för hennes nya familj att känna till så att de kan träna med mjuka metoder och ta gott om tid på sig för promenaderna. Hon har inga problem att åka bil, där är hon lugn. Med tiden har promenaderna gått bättre, hon lär sig hela tiden.

Trots ett tufft liv älskar Caty människor, nu behöver hon få sin egen familj så hon förstår hur bra livet kan vara.

Är du det hem Caty söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.