♂ Chico – ADOPTERAD

~ Chico ~

Kön: Hanhund
Född: 16 mars 2020
Väntat sedan: 09/03/2021
Ras: Blandras
Mankhöjd: 68 cm
Vikt: 30 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår goa nallebjörn Chico,

Det finns inget som definerar vår fina Chico bättre än att säga att han är en stor förvuxen bebis full av godhet och kärlek.

Chico blev övergiven som liten valp i ett hus hos en äldre kvinna som samlar på sig alla möjliga hittedjur hon kan hitta. Chico blev för stor för den gamla kvinnan, och lämnades sedan in på sheltret.

Alla på sheltret är kära över öronen i Chico, han är så otroligt rar och söt! Han bokstavligen dyrkar människor och gör allt han kan för att få vara nära och att vara till lags. Ser han någon sittandes på golvet kommer han och stryker sig emot dem som en stor katt, och smälter sedan ner sig i deras famn. Charmen i denna kille är oemotståndlig!

Trots hans unga ålder är han inte en hund med mycket energi. Han föredrar mest bara att få kela och mysa, gosa och sova än att leka och promenera. Han passar en låg- till medelaktiv familj som bara vill ha världens finaste gosebjörn att älska så mycket så det gör ont. En riktigt underbar anspråkslös gårdshund som är nöjd med dagliga promenader och sedan att bara få vara med, att få vara nära och hänga med sin familj.

Om man kan beskriva honom med andra hundar är det närmaste ordet, ultrasocial! Han har bland annat bott med en väldigt dominant hund, och en annan lekfull och jobbig valp som ville trakassera honom och jucka på honom konstant. Chico sa aldrig ifrån. En dag fick unghunden för sig att attackera Chico utan grunder, och det enda han gjorde var att försvara sig själv och sedan backa undan.

Det här är den perfekta hunden för både dig som haft hund förut, men även dig som kanske aldrig haft en hund i ditt liv. Chico är en så livsglad och lycklig kille, han går fint i koppel, accepterar allt och alla utan problem (från vad vi sett på sheltret funkar han även fint ihop med katter) och är så lyhörd och snäll. Han skulle passa de allra flesta familjer som bara har plats för en stor och mysig nallebjörn i sitt hem.

Chico bor med Hades, och de är varandras kärlek över allt. Vår dröm vore att de fick flytta tillsammans eller åtminstone få bo nära varandra. Men vi förstår också att det kan hindra deras chanser att få hem så detta är givetvis inget krav. Men skulle du vara intresserad av båda hundarna kommer du aldrig få ett så kärleksfullt, starkt och vackert kompispar någonsin!

Chico med katter