♂ Hades – ADOPTERAD

~ Hades ~

Kön: Hanhund
Född: 21 mars 2020 
Väntat sedan: 24/02/2021
Ras: Blandras
Mankhöjd: 65 cm
Vikt: 25 kg
Fungerar med katt: Troligen
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Underbara lekfulla och intelligenta Hades,

Denna underbara unga kille blev övergiven enbart för att han grät när han lämnades ensam hemma som valp… Helt ofattbart! Nu finns stackars Hades och hela hans livsglädje istället inlåst på ett shelter med betonggolv, bara för att han var rädd att hans familj inte skulle återvända när de lämnade honom helt ensam som bebis.

Det här är en livglad, underbar hund som vill leka, hoppa, utforska och träffa alla sorter nya vänner varje dag! Han är helt perfekt för dig som letar efter en glad och rolig hund, som vill leka och är kärleksfull. Trots hans unga ålder är han också väldigt lydig och lyhörd.

Hans förmåga att koncentrera sig och komma in i arbetsläge är otrolig. Han brinner för kunskap och för att få en uppgift i livet, hela han bara lyser upp! Han går perfekt fot vid benet, med blicken fäst mot dig i full koncentration och redo för order. Vi förstår inte hur han kan lära sig allt så här snabbt, men han är förvånansvärt smart och skulle bli otroligt duktig på någon hundsport!

Han kommer överens med allt och alla, och älskar att bjuda in till lek. Vid första mötet med en ny hund kan han först vara en aning intensiv, men han tillåter sig bli satt på plats och blir genast undergiven och till lags. Får han dessutom en inbjudan att leka tillbaka… Oj oj! Då ska ni se på en lycklig hund! Han springer runt rastgården gladast i hela världen. Han har varken heller några problem att dela med sig av leksaker eller mat till andra hundar.

När han först blev introducerad till katter på sheltret så var det som att han aldrig hade sett en katt förut i sitt liv, och skällde på dem förvånat. Men efter ett tag med dem undvek han dem, så vi tror absolut att med lite anpassning och introduktion att han kommer kunna gå fint med katter i framtiden.

Allt vi önskar är en familj med samma önskan som honom… Någon som vill se på, och skratta lyckligt åt honom när han leker med andra hundar eller med sina favoritbollar. Någon som vill ge honom det liv utanför en bur, han förtjänar. En familj som alltid kommer tillbaka.

Hades bor med Chico, och de är varandras kärlek över allt. Vår dröm vore att de fick flytta tillsammans eller åtminstone få bo nära varandra. Men vi förstår också att det kan hindra deras chanser att få hem så detta är givetvis inget krav. Men skulle du vara intresserad av båda hundarna kommer du aldrig få ett så kärleksfullt, starkt och vackert kompispar någonsin!

Hades med katter

Hades med Barn