♀ Maru – ADOPTERAD

~ Maru ~

Kön: Tik
Född: 13 juli 2014
Väntat sedan: December 2020
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 54 cm
Vikt: 19 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Proyecto NOA
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Maru är en lugn och vänlig senior som hittades övergiven i en by i närheten av Sevilla och plockades upp av en vilontär som tog med henne till NOA. Hon har sedan dess bott på ett hundpensionat där hon är i trygga händer.

Vad Maru upplevt hittills i sitt sjuåriga liv vet vi inte, men hon är väldigt blyg och osäker inför människor hon inte känner. Hon behöver tid för att bygga upp ett förtroende för nya människor, men när hon väl kommit över sin rädsla och osäkerhet, och tyr sig till en människa, så är hon den mest trogna och lojala följeslagare man kan ha. Det kommer att krävas tid och tålamod för att vinna hennes förtroende, men i slutändan kommer man få all den kärleken tusenfalt tillbaka.

Trots att Maru tycker att okända människor är ganska läskiga till en början, så fungerar hon fint ihop med barn. Katter är inte heller något problem, och hon kommer väl överens med alla hundar på pensionatet också.

Trots att den här fina tiken inte är någon ungdom längre, så hoppas vi så innerligt att någon vill öppna upp sitt hjärta och hem för henne och ge henne den pension hon förtjänar.

Är du det hem Maru söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!