♂ Domingo

~ Domingo ~

Kön: Hanhund
Född: 26 maj 2019
Väntat sedan: 16.05.2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 46 cm
Vikt: 9 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Älskade lilla Domingo!

Denna lilla kille hittades vandrandes ensam längst en högtrafikerad motorväg. Det tog flera insatser med många volontärer för att tillslut kunna fånga in honom då han flydde från alla och var svår att komma nära.

Han var i väldigt dåligt skick när han kom in, utsvulten och sliten. Men efter bara några dagar i sheltret började han blomstra och hans personlighet har redan börjat tittat fram! Domingo är en otroligt fin kille, med mycket glädje och energi! Som vill bort från sheltrets inhägnad och få spendera livet i en familj där han får känna sig trygg, och som också kan aktivera honom.

Han är en så väldigt snäll och glad liten hund! Han kan vara en aning dominant mot andra hundar i sheltrets stressiga miljö, men vi tror detta kommer gå fint att träna bort med en bra ledare och genom att ge honom den aktivitet han behöver för att må bra, och stressa ner. Han går dessutom bara fint i koppel.

Vi tror lilla Domingo passar de allra flesta typer av familjer som vill ta med honom på diverse aktiviteter och vardaglig god motion och aktiviteter.

Är du det hem Domingo söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!