♂ Domingo – GAMMAL PROFIL

~ Domingo ~

Kön: Hanhund
Född: 26 maj 2019
Väntat sedan: 16.05.2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 46 cm
Vikt: 9 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Lilla och aktiva Domingo!

Denna lilla kille hittades vandrandes ensam längst en högtrafikerad motorväg. Det tog flera insatser med många volontärer för att tillslut kunna fånga in honom då han flydde från alla och var svår att komma nära. Han var i väldigt dåligt skick när han kom in till hundhemmet, utsvulten och sliten. Men efter bara några dagar i sheltret började han blomstra och hans personlighet tittade fram snabbt.

Domingo adopterades till Sverige men behöver hitta ett nytt hem. Domingo är en otroligt fin kille, med mycket glädje och energi! Det här är en kille som behöver mycket uppfostran, lära sig “vett och etikett” och ha en hundvan person på andra sidan kopplet. Han är liten och lätt att korrigera, vilket är bra då han lätt blir överspelt och kan skälla och vakta mot andra hundar.

Domingo har mycket energi och behöver få jobba! Många av hans olater kommer försvinna med rätt guidning, aktivering och en hundvan person som kan korrigera honom och lära honom det viktiga med av- och påknapp. Han är en liten studsboll med spring i bena och behöver hjärngympa!

Och ack så go och kärleksfull! Han kan som sagt vara dominant och vaktig mot andra hundar men vi tror detta kommer gå fint att träna bort med en bra ledare och genom att ge honom den aktivitet han behöver för att må bra, och lära honom att stressa ner.

Domingo passar dig som är hundvan sedan innan och vill ha en stark hund i litet format! En hund som kan hänga på alla möjliga äventyr, och som vill arbeta som en schäfer-typ. Han är en liten hund som behöver vardaglig god motion såsom springturer och cykel samt aktiviteter.

Är du det hem Domingo söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!