Epico HAR FÅTT HEM

Kön: hanhund
Född: 2016
Mankhöjd: 69 cm
Vikt: 25 kg
Ras: galgo
Bakgrund: ev tävlingshund
Plats: Finns utanför Trollhättan
Adoptionsavgift: enligt överenskommelse

 

Vi söker dig/ni som har erfarenhet av vinthundar, ett stabilt hem och tid att träna med Epico med mjuka metoder och belöningar. Epico hade problem med hundmöten vilket förvärrades när han blev attackerad av en liten aggressiv hund men detta har tränats och han kan hantera det bättre nu.

I nuvarande hem har familjen stimulerat honom med fri löpning ( som han älskar ), leksaker där han får kämpa länge med att få ut godsaker, träning på inkallning, stoppord och han svarar bra och tycker att det är roligt. Det är en vänlig, kelig och trevlig hund som är, liksom de flesta galgos, lugn inomhus och pigg och nyfiken utomhus.

Bilder och film från hemmet.

INFO I SPANIEN
Den här stora, trevliga grabben med honungsfärgade ögon och ränder i samma nyans i den mörka pälsen är så stilig. Hans gentlemannamässiga personlighet påminner om Nalle Puh. 

Epico är ingen vän av “stora ord” vid första kontakten med nya människor. Man behöver en stund för att bekanta sig med honom och förtjäna hans vänskap. När Epicos väl fått förtroende för dig så förblir honungsburken alltid full och hunden kommer att dela allt med dig.

Epico är så lojal och tillitsfull.
Epico lyssnar.
Epico är lugn.
Epico är en trogen vän.

Epico kom till FBM i november 2018.