♀ Flisa – ADOPTERAD

~ Flisa ~

Flisa är en bedårande valp utan bagage.

Till Flisa söker vi en aktiv familj som ger henne en bra start i livet och ett kärleksfullt hem.

Flisa finns att besöka i Östhammar.

Kontaktperson

Nicolina

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Tik (ej kastrerad)

Född

januari 2022

Ras

schäfer-mix

Mankhöjd

växer

Vikt

växer

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

costapet

Om Flisa

Uppdatering från jourhemmet 2022-07-05:

Nu har Flisa varit här i 2 veckor. Hon är en glad, lekfull valp som genast accepterades av de andra hundarna. Hon lär sig snabbt, är redan rumsren och kan lämnas själv en liten stund utan problem. Bil åker hon gärna och är lugn under resan. Flisa går bra ihop med katterna men som den valp hon är vill hon leka med dem ibland, hon backar dock undan när de (eller jag) säger ifrån.
 
Då hon har bott på ett hundhem innan hon kom hit och inte har sett så mycket behöver hon miljötränas – allt är nytt! Men här märks det också vilken fin mentalitet hon har, när hon ser något som skrämmer henne så reagerar hon med att skälla men tar sig snabbt samman och går fram och undersöker det läskiga. Med den tryggheten och intelligensen blir inte miljöträningen något problem, hon behöver bara lite tid och utrymme!
 

Flisa åter för adoption!

En annan förening skulle ha skickat henne till Tyskland men det blev inte så, istället får hon nu komma till Sverige så att hon slipper växa upp i en kennel. Hon är inbokad på resan den 19:e juni men har ännu inget hem som väntar på henne. Hon är en intelligent tjej som vi söker en aktiv familj till.

Ursprunglig text:

Flisa är född i januari och är den enda av syskonen som inte har blivit adopterad än.

Hon går fint ihop med alla – barn, hundar och katter.

Flisa hittades och fångades in tillsammans med mamma och syskon som mycket ung. Nu har alla syskonen adopterats bort och snart flyttar mamma också. Bara Flisa är kvar och väntar på att någon ska upptäcka henne. Flisa är en glad och busig valp utan bagage, hon söker en aktiv familj som vill ta med henne på livets alla äventyr!

Är du det hem Flisa söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.