♂ Freddy

Freddy

Kön: Hanhund
Född: 10 maj 2019
Väntat sedan: 14/09/2020
Ras: Blandras
Mankhöjd: 60 cm
Vikt: 24 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ej testad
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Freddy har bara haft otur i livet, när ska det vända?

Början på Freddys liv har inte varit enkelt. Övergiven tillsammans med sina systrar blev hans framtid minst sagt osäker och med tiden ännu värre. Han landade i ett jourhem och blev adopterad av en person som lämnade honom ännu en gång i vanvård. Han övertogs senare och var full av sår, undernärd och helt osocialiserad.

Men detta tillhör nu Freddys förflutna! Han har gjort en helomvändning till en väldigt glad, aktiv och atletisk kille som ivrigt väntar på att bli adopterad till ett kärleksfullt livslångt hem, som vill ge honom allt det han förtjänar.

Han lever tillsammans med en stor grupp hundar som han går jättefint ihop med. Han har visat tendenser till att vara en aning resurshävdande vid utfodring, men tränas på detta varje dag. Han är underbar med människor och vill ha massa uppmärksamhet, han älskar att hoppa upp i ens knä för att få klappar och mys och överöser alla omkring sig med kärlek.

Han vill bara njuta av allt livet har att erbjuda! Freddy är fortfarande en unghund som gått miste om sin valptid på många sätt och vis, men har lärt sig fint att göra sina behov utomhus.

Freddy passar dig som har hundvana sedan innan och kan ge honom den tid, engagemang och tålamod han behöver. Någon som kan ge honom en aktiv vardag med rolig stimulering. Freddy är fortfarande en ung hund med mycket energi och behöver få utlopp för sin detta både mentalt och fysiskt.