♂ Freddy – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Freddy ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil och erfaren hundförare.

Kontaktperson

Ann helleday

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

2 år

Ras

pitbull-mix

Mankhöjd

57 cm

Vikt

25 kg

Fungerar med katt

NEJ

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Protectora de Animales Málaga

Om Freddy

Freddy har bara haft otur i livet, när ska det vända?

Början på Freddys liv har inte varit enkelt. Övergiven tillsammans med sina systrar blev hans framtid minst sagt osäker och med tiden ännu värre. Han blev adopterad av en person som lämnade honom ännu en gång i vanvård. Han övertogs senare och var full av sår, undernärd och helt osocialiserad.

Men detta tillhör nu Freddys förflutna! Han har gjort en helomvändning till en väldigt glad, aktiv och atletisk kille som ivrigt väntar på att bli adopterad till ett kärleksfullt livslångt hem, som vill ge honom allt det han förtjänar.

Han lever tillsammans med en stor grupp hundar som han går jättefint ihop med. Han är underbar med människor och vill ha massa uppmärksamhet, han älskar att hoppa upp i ens knä för att få klappar och mys och överöser alla omkring sig med kärlek.

Freddy bara älskar att överösa människor med kel och pussar, att leka med andra hundar och att gå långa härliga promenader. Han är också ett riktigt matvrak! Han vill bara njuta av allt livet har att erbjuda!

Freddy passar dig som har hundvana sedan innan och kan ge honom den tid, engagemang och tålamod han behöver. Någon som kan ge honom en aktiv vardag med rolig stimulering. Freddy är fortfarande en unghund som gått miste om sin valptid på många sätt och vis. Med mycket energi och behöver få utlopp för sin detta både mentalt och fysiskt.

Är du det hem Freddy söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.