♂ Goku – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Goku ~

Den här söta killen skulle avlivas men räddades lyckligtvis.

Han är försiktig och osäker men med rätt stöd och guidning i tillvaron kommer han att bli en riktig pärla! 

Nu söker han sitt föralltidhem.

Kontaktperson

Sandra

Adoptionsavgift

10500 SEK

Kön

Hanhund

Född

Augusti 2020

Ras

Blandras

Mankhöjd

56 cm

Vikt

17 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

helst inte

Fungerar med barn

större barn

Kommer från

protectora

Om Goku

Den här söta killen heter Goku och han räddades från en “killing station” tillsammans med bästa kompisen Preso. Han var rädd, chockad och försvarade sig genom att visa tänderna. Med ett sådant beteende får man inte en andra chans, så han skulle avlivas.

Lyckligtvis blev han räddad och nu bor han på shelter och är hur fin som helst! När han möter nya människor kan han bli stressad och visa tänderna men det är bara hans osäkerhet som lyser igenom, så fort han förstår att personen vill honom väl slappnar han av.

Goku är väldigt kärleksfull, han älskar att få klappar och kramar och volontärerna säger att han ler mot dem, väldigt undergiven med öronen nedåt. Han älskar sina människor!

När det gäller andra hundar går det bra så länge de inte stör honom. Nu bor han ihop med sin bästis Preso. Det går bra, men så är de båda extremt lyhörda för varandras signaler och trampar inte på några ömma tår. Han har inga problem att dela mat och leksaker med andra hundar.

Goku går fint i koppel.

Goku söker en kärleksfull och lugn familj, helst där han är enda hunden men det kan fungera med en undergiven hanhund. Han behöver en hundvan familj som kan aktivera honom på rätt sätt och ge honom stöd och självförtroende. 

Är du det hem Goku söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.