♀ Kayla BOKAD

~ Kayla ~

Kön: Tik
Född: 11 november 2019
Väntat sedan: 29-04-2021
Ras: Blandras (Pitbull-mix)
Mankhöjd: – cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Triple A Marbella
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Vår glada, familjevänliga och aktiva Kayla!

Kayla blev inlämnad på sheltret då hennes ägare inte längre kunde ta hand om henne när hen åkte in på sjukhus.

Det här är en tjej med definitionen av glad och galen! Precis som en frisk och pigg tjej i sina unga år ska vara. Hon behöver en del uppfostran och sheltret har börjat lära henne lite vardagsgrunder, men hon kommer behöva någon som kan träna med henne och lära henne allt hon behöver. En stadig och mjuk ledare som kan guida henne till en stabil, trygg och glad tjej.

Med andra hundar har hon hittills varit jättefin, både tikar och hanar. Hon är supersocial och älskar människor i alla åldrar, hon har hela sitt liv bott med barn och andra hundar. Hon älskar att leka och har energi så det räcker och blir över!

Hon behöver nödvändigtvis inte någon med stor erfarenhet av dessa hundar, då hon är så himla rar och snäll. Men hon behöver någon som är aktiv, och någon som är villig att lära och vill börja på att träna hund! Det behöver inte vara någon hundsport, utan att bara lära sig hur man korrigerar rätt och fel med rätt metoder. Vilken fantastisk känsla det är, att få utvecklas och lära sig tillsammans! Det här är en så underbart familjevänlig, och glad tjej!

Är du det hem Kayla söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!