♀ Kayla – ADOPTERAD

~ Kayla ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

Enligt överenskommelse

Kön

Tik

Ålder

ca 2 år

Ras

Blandras (Pitbull)

Mankhöjd

- cm

Vikt

- kg

Fungerar med katt

Ska bo ensam

Fungerar med hund

Ska bo ensam

Fungerar med barn

Äldre barn

Finns i Sverige

Stad

Om Kayla

Älskade, glada och kärleksfulla Kayla!

Kayla kommer från Spanien, hon blev inlämnad på sheltret då hennes ägare inte längre kunde ta hand om henne när de åkte in på sjukhus. Kayla blev adopterad till Sverige men behöver nu hitta ett nytt hem. Hon finns i jourhem att träffa.

Det här är en tjej med definitionen av glad och galen! Precis som en frisk och pigg tjej i sina unga år ska vara. Hon behöver en del uppfostran och hon har börjat lära henne lite vardagsgrunder, men hon kommer behöva någon som kan träna med henne och lära henne allt hon behöver. En stadig och mjuk ledare som kan guida henne till en stabil, trygg och glad tjej.

Kayla är en fantastiskt fin tjej som bott med andra hundar hela sitt liv, samt delade kennel på sheltret med flera olika hundar. Men något har hänt, och hon går inte ihop med hunden hon bor med nu. Kayla är som sagt i grunden duktig med andra hundar, men stress och andra omständigheter har gjort att hon bör få bo utan hundar och andra djur ett tag framöver då hon känner sig trängd och det har triggat oönskade beteenden som hon behöver få vara utan ett tag.

Men hon är så otroligt människokär. Älskar människor helhjärtat och fullkomligt. Hon är supersocial och så livsglad, hon älskar att leka och har energi så det räcker och blir över!

Kayla behöver inte nödvändigtvis någon supererfaren hundmänniska – däremot är det viktigt att vara villig att lära sig och ha det rätta tänket, vilja träna lite koppel och inte göra så mycket hundmöten till en början. Hon behöver någon som är aktiv, och någon som är villig att lära och vill träna hund som vilken hund som helst! Det behöver inte vara någon hundsport, utan att bara lära sig hur man korrigerar rätt och fel med rätt (positiva) metoder och hittar på någon aktivitet tillsammans. Vilken fantastisk känsla det är, att få utvecklas och lära sig tillsammans.

Jourhemmet beskriver Kayla:

“Långa fartfyllda promenader ute i skogen och sällskap på soffan är de grejer Kayla älskar mest av allt! Hennes roliga personlighet lyser igenom allt hon gör och det finns liv i varje litet hårstrå på henne. Kayla är smart och älskar husse/mattes uppmärksamhet, men kan vara lite lättdistraherad på promenader och behöver därför en familj som har tålamod med henne medan hon upptäcker världen. Hon är pigg och glad, som en valp fast i en medelstor hunds kropp. Ägaren ska helst kunna vara med henne majoriteten av dagen, då hon behöver mycket uppmärksamhet och motion. Idag bor hon med två vuxna utan barn och andra husdjur och skulle behöva bo liknande i sitt föralltid hem! Vill du ha en kelig och busig bästa vän, så är Kayla perfekt för dig. 🥰

Är du det hem Kayla söker?
Gör din intresseanmälan här nedan.