~ Lisboa ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Lisboa finns att besöka i Skåne.

Kön

Tik

Född

2017

Ras

Blandras

Mankhöjd

52 cm

Vikt

22 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

JA

Fungerar med barn

äldre barn

Kommer från

Triple A

Om Lisboa

Lisboa är en pigg seniortik som kan konsten att slappna av. Hon är pigg och framåt ute, hemma är hon som nöjdast i en mjuk bädd.  
 
Lisboas liv i Spanien var en ren mardröm. Hon utsattes för misskötsel och misshandel i sitt första hem, efter det tillbringade hon 4 år i isolation på hundhemmets betonggolv. Lisboa fick en andra chans genom ett fantastiskt jourhem i Sverige och är nu mer trygg i sig själv och har lärt sig alla grunder. Lisboa har en fantastisk nos, i jourhemmet finns en trädgård hon gärna söker igenom länge och väl. Även om Lisboa är fullt nöjd med ”bara” promenader skulle hon inte ha något emot att få fortsätta med enklare nosarbete av något slag. 
 
Lisboa går fint i koppel och är van att promenera med andra hundar. Hon behöver en erfaren och tydlig ledare för att känna sig trygg i nya situationer. I jourhemmet har Lisboa kunnat vara ensam både kortare och längre stunder utan problem. Lisboa tycker mycket om att åka bil och vilar lugnt även där om hon lämnas själv en stund. Dessutom är Lisboa en stjärna i all hantering, hon står helt stilla och väntar tålmodigt vid kloklippning och bad. Hon gillar att bli ompysslad! 
 
Lisboa är en frisk senior som vill leva sina sista år i en alldeles egen familj. Hon ska inte bo med katter och vill vara enda hunden i familjen. Lisboa kan bo i hus eller lägenhet, gärna tillsammans med en person, ett par eller pigga pensionärer. Hon kräver inte mycket aktivering utan promenader och sällskap är fullt tillräckligt. Lisboa är van att följa med på utflykter och gå på restaurang. Hon är en smart hund som vill göra rätt. 
 

Vill du adoptera Lisboa?
Gör din intresseanmälan här nedan.