~ Lisboa ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil, trygg och erfaren hundförare som vill träna med positiva metoder.

Lisboa finns att besöka utanför Stockholm.

Kontaktperson

Ann

Adoptionsavgift

6500 SEK

Kön

Tik

Född

2017

Ras

Blandras

Mankhöjd

52 cm

Vikt

22 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

JA

Fungerar med barn

äldre barn

Kommer från

Triple A

Om Lisboa

Hon är en underbar flicka! Lisboa har haft sämsta tänkbara förutsättningar i sitt liv men ändå hanterat allt elände på ett bra vis. Hon är en smart tjej som gör framsteg varje dag!

Hon blev omhändertagen från ett dåligt hem där hon förmodligen suttit i kedja. I 4år har hon suttit på betonggolv på sheltret i ett litet utrymme med minimalt med uppmärksamhet och kontakt. Dessa raser hamnar ofta längst bak på shelterna och blir osynliga.

Lisboa har äntligen fått lämna sheltret och lever nu i ett jourhem. Hon har varit en stjärna från start. Rumsren och sover natten igenom i sin bädd. På promenaderna går hon tillsammans med andra hundar utan några problem. Lisboa går jättefint i kopplet och har inga problem med hundmöten, cyklar osv.

Hon är en en sportmodell av en staffe men otroligt lugn. Inte alls den energin som många straffar har. Hon är glad och social men inte ivrig. Hon är smart tillgiven och snäll! Detta är en hund som skulle passa i de flesta hem. Åka bil är en favorit! 

Lisboa kan sitt och stanna. Hon sitter tålmodigt ner och väntar innan hon får sin mat. Promenera inne i stan eller sitta på restaurang klarar hon också av utan problem.

Hon söker ett hem där hon får vara med och där hon har en självklar plats i familjen. Lisboa kan bo i lägenhet eller i hus och med en bra introduktion även med annan hund.

Kan du erbjuda ett för alltid hem till denna fantastiska tjej? Gör en intresseanmälan!

Vill du adoptera Lisboa?
Gör din intresseanmälan här nedan.