♀ Lunai – ADOPTERAD

~ Lunai ~

Kön: Tik
Född: 28 mars 2018
Väntat sedan: Augusti 2021
Ras: Engelsk setter
Mankhöjd: 53 cm
Vikt: 20 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår bedårande vackra setter, Lunai!

Lunai kommer ursprungligen från en jägare, då hon inte var duglig som jakthund och inte ville jaga. Då har de inte längre något syfte, och tur i oturen lyckades hon komma till tryggheten på sheltret.

Lunai är en aktiv och fokuserad hund! Väldigt trevlig, snäll och otroligt kärleksfull. Hon är väldigt matdriven och kan morra lite åt andra hundar när hon får något gott, något som går att träna bort med god aktivering och tillitsövningar. Hon blir lätt lite svartsjuk om andra hundar vill ha uppmärksamhet, då hon är en liten prinsessa som vill ha all kärlek, av precis allt och alla! Hon är ren kärlek i en aktiv och pigg kropp och knopp. Hon är så bedårande söt.

Lunai söker dig som är aktiv och vill leva ett aktivt hundliv, med äventyr, härlig motion och hundträning på schemat. Hon skulle bli den perfekta kompanjonen på agilitybanan! eller varför inte sök, noosework, cykling eller något annat roligt. Hon har verkligen huvudet, och behöver nu hitta sin perfekta människa att få leka, gosa och träna med.

Är du det hem Lunai söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!