♂ Aragon – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Aragon ~

Vår bedårande söta valp Aragon! Aragon är en aktiv valp, med hela livet kvar framför sig! Han är en otroligt mjuk och snäll kille, undergiven andra hundar och precis så glad och lekfull som en valp ska vara. Han är otroligt kärleksfull med människor och vill överösas med kel och mys av allt och alla. En riktig kanonfin kille!

Kontaktperson

Emelie jaanus

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

9 mån

Ras

Blandras

Mankhöjd

58 cm

Vikt

25 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

La manada de Óscar

Om Aragon

Vår bedårande söta valp Aragon!

Aragons historia är en upprepade sådan, adopterad som söt liten valp som växer och har behov att tillmötesgå, och när hunden lämnas bristfällig på stimulans så blir den jobbig och överges. Aragon inkom till sheltret som pytteliten valp på ynka två månader och blev adopterad till en familj, som nu har lämnat tillbaka honom eftersom han har bitit sönder saker.

När en hund inte får sina behov tillgodosedda, och inte får den uppfostran och guidning i livet som hunden behöver – särskilt en arbetande hund som en malinois – blir hunden ett alldeles för stort besvär när olaterna växer fram. Dessa olater är ingenting annat än en oerhört understimulerad hund som gör allt i sin makt för att underhålla sig själv.

Aragon är en aktiv valp, med hela livet kvar framför sig! Han är en otroligt mjuk och snäll kille, undergiven andra hundar och precis så glad och lekfull som en valp ska vara. Han är otroligt kärleksfull med människor och vill överösas med kel och mys av allt och alla. En riktig kanonfin kille!

Han är lite “vild” på det viset som kan utläsas ovan, att han behöver uppfostran, gränser och aktivering. Han kan dra en del i kopplet då han blir så oerhört glad att få komma ut och upptäcka världen. Han har svårt att kontrollera sin livsglädje, vilket vi kan förstå med tanke på att han har så mycket energi att göra av med och varit så instängd. Men med träning och kärlek kommer han bli en helt fantastisk hund! Aragon är en glad, aktiv och arbetsglad valp – som du kan dela alla dina äventyr med!

Aragon söker dig som är aktiv och vill leva ett aktivt hundliv, med äventyr, härlig motion och hundträning på schemat. Hon skulle bli den perfekta kompanjonen på agilitybanan! eller varför inte sök, noosework, cykling eller något annat roligt. Hon har verkligen huvudet, och behöver nu hitta sin perfekta människa att få leka, gosa och träna med.

Är du det hem Aragon söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.