♀ Maya – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Maya ~

Kön: Tik
Född: 5 januari 2021
Väntat sedan: 01/06/21
Ras: Blandras (Bardino Majorero/Labrador-mix)
Mankhöjd: 55 cm (växer)
Vikt: 23 kg (växer)
Fungerar med katt: Nyfiken
Fungerar med barn: Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vår söta lilla valp Maya!

Maya hittades långt ute på ett fält tillsammans med sin bror, utsvultna, törstiga och fulla av sår. De var givetvis väldigt rädda och slutade inte att gråta och gny tills att en familj som vandrade i närheten hörde dem och lyckades rädda dem.

Maya är en bedårande söt och snäll valp! Med all den fantastiska envishet, lekfullhet och energi som tillkommer en valp! Hon är väldigt social med andra hundar och älskar att leka med dem och följa efter dem på olika äventyr. Hon är ständigt nyfiken vad alla andra gör och vill vara delaktig i hyss och lek. Hon är en snäll och rar liten valp som inte har problem med att dela med sig av varken mat eller leksaker.

Det är en väldigt kärleksfull tjej, om än en aning självständig, men hon är också bara en valp i den perioden där allt annat är så intressant och spännande. Att få leka hela dagen, och sedan få gosa med människorna när det är dags att sova. Hon älskar att få kel och mys!

Hon koppeltränas och gör framsteg varje dag, hon har fått träffa katter och är väldigt nyfiken på dem.

Vi tror Maya kan passa dig som vill ha en aktiv och rolig hund att arbeta och leka massor med! Hon kommer kunna följa med på alla möjliga olika äventyr, vandringar och skogspromenader.

Är du det hem Maya söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!