♀ Kala – Adopterad i Spanien

~ Kala ~

Kön: Tik
Född: 3 oktober 2020
Väntat sedan: Maj 2021
Ras: Blandras (Podenco)
Mankhöjd: 50 cm
Vikt: 15 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Rara och bedårande söta Kala,

Kala är en av de få själarna som lyckades räddas från ett killingcenter, dit hon blev övergiven. Vad hon har fått vara med om är det ingen som vet, men det vi vet är att hon nu har en framtid – en lycklig framtid framför sig! Bara hon hittar sitt föralltidhem.

Kala är en liten och bedårande söt podencotjej, hon är helt hanterbar, social och så rar och snäll. Hon har redan vunnit alla volontärers hjärta då hon är ren och skär kärlek.

Kala är extremt kärleksfull, hon älskar att vara med volontärerna och vill att de ska överösa henne med klappar, kel och gos. Hon är en tystlåten och respektfull tjej, hon älskar att leka men hon gör det försiktigt med finess. Får hon välja föredrar hon mestadels att gosa med människorna!

Hon går utmärkt ihop med alla hundar hon träffar, oavsett storlek eller kön. Hon går väldigt fint i koppel och är mycket lyhörd. Hon fungerar dessutom också bra med katter.

Kala passar de flesta familjer då hon är så snäll, lyhörd och rar. Allt hon vill ha är mysiga promenader i naturen och en kärleksfull familj att kalla sin egen.

Är du det hem Kala söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Kala testas med katter