~ Milo ~

Fina Milo som aldrig får en riktig chans,

Detta är en helt underbar kille, en gårdshundstyp som gärna vill bo nära till natur och skog för lugna och lunkande promenader.

När man väl vinner Milos hjärta är han den finaste och mest kärleksfulla hunden någonsin, allt han vill är att älska och bli älskad.

 

Viktig information

Mastín espanol användes ursprungligen för att vakta boskap eller som gårdshundar. Vi förmedlar enbart mastín till hem där de får rätt förutsättningar att trivas, alltså inte till boende i lägenhet utan trädgård eller uteplats.

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

8000 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

ca 3 år

Ras

Blandras (mastín)

Mankhöjd

65 cm

Vikt

45 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

äldre barn

Kommer från

Finns i Tyskland

Om Milo

Milo hittades vandrandes på gatan i en by, han sattes i fosterhem i Malaga i nästan ett års tid och blev sedan adopterad till Tyskland. Men ett år efter adoptionen ville ägarna inte längre ha Milo, han förflyttades till fosterhem och han letar ännu en gång efter ett nytt hem.

Fosterhemmet berättar att han är en helt underbar hund. Han går fint i koppel då han är väldigt lyhörd och älskar lugna promenader. Han har inte heller problem med varken kor eller hästar!

Han bor just nu med en annan hanhund och visar inga tendenser till dominans mot varken hunden eller andra människor, vilket var anledningen till att de förra ägarna gav upp om honom. De kunde inte riktigt hantera Milo, han blev stressad och överbeskyddande så att han började morrade åt andra människor. Nu visar han inga av dessa tecken alls, men det är viktigt att han har tydliga regler hemma – vad han får och inte får göra i en konsekvent inlärning. Han förstår då och accepterar detta utan problem.

Milo behöver en erfaren hundägare som vill ha en lugn och harmonisk hund, men som behöver tydliga regler för att fungera balanserat. Han behöver en lugn och konsekvent människa, då är han en lugn och harmonisk hund.

Han kan behöva ett tag att bygga upp sin tillit, men när man väl vinner hans hjärta är han den finaste och mest kärleksfulla hunden någonsin.

Är du det hem Milo söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.