~ Milo ~

Kön: Hanhund
Född: 1 april 2018
Väntat sedan: April 2019
Ras: Blandras (mastín-mix)
Mankhöjd: 65 cm
Vikt: 45 kg
Fungerar med katt: Nej
Fungerar med barn: Ja, barn över 10 år
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Milo finns just nu i Tyskland och kan resa med landresan i slutet av september som passerar förbi.

Fina Milo som aldrig får en riktig chans,

Milo hittades vandrandes på gatan i en by, han sattes i fosterhem i Malaga i nästan ett års tid och blev sedan adopterad till Tyskland. Men ett år efter adoptionen ville ägarna inte längre ha Milo, han förflyttades till fosterhem och han letar ännu en gång efter ett nytt hem…

Fosterhemmet berättar att han är en helt underbar hund. Han går fint i koppel då han är väldigt lyhörd och älskar lugna promenader. Han har inte heller problem med varken kor eller hästar! Han bor just nu med en annan hanhund och visar inga tendenser till dominans mot varken hunden eller andra människor, vilket var anledningen till att de förra ägarna gav upp om honom. De kunde inte riktigt hantera Milo, han blev stressad och överbeskyddande så att han började morrade åt andra människor. Nu visar han inga av dessa tecken alls, men det är viktigt att han vet sin plats i familjen och har tydliga regler hemma – vad han får och inte får göra i en konsekvent inlärning. Han förstår då och accepterar detta utan problem.

Milo behöver en erfaren hundägare som vill ha en lugn och harmonisk hund, men som behöver tydliga regler för att fungera balanserat. Han behöver en lugn och konsekvent människa, då är han en lugn och harmonisk hund. Han kan behöva ett tag att bygga upp sin tillit, men när man väl vinner hans hjärta är han den finaste och mest kärleksfulla hunden någonsin.

Är du det hem Milo söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!