♂ Oso – BOKAD

~ Oso ~

Kön: Hanhund
Född: 9 september 2020
Väntat sedan: Juni 2021
Ras: Blandras (Vallhunds-mix)
Mankhöjd: – cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Vår fina och lugna kille Oso,

Oso hittades i vandrandes ett område i Málaga, helt ensam och ingen i området kände igen honom. Utan någon familj som kom att leta efter honom så hamnade han på sheltret.

Oso är en helt bedårande söt och snäll kille. Han är så lugn av sig, är man stor måste man vara snäll verkar vara hans livsmotto. Han har introducerats fint till gruppen med hundar och fungerar utmärkt med allt och alla.

Vi tror att Oso kan vara någon Cattle Shepherd-mix, eller vallhundsliknande raser. Trots detta är han otroligt lugn av sig, och vi tror därför kan kommer passa de allra flesta familjer med medelenergi som vill ta mysiga promenader i naturen och njuta av en ung, lugn och snäll kille som bara vill ha en alldeles egen familj att få kalla sin egen.

Jourhemsuppdatering 9 augusti:

Oso är världens goaste! Jättefin kille, så himla snäll. Det enda han gör när han blir busig är att han tar kopplet och vill busa, och kan dra en aning i kopplet när han blir uppspelt. Han är ju trots allt inte fyllda 1 år ännu och är en liten valp i stor kropp. Men han är otroligt lyhörd och duktig på att lyssna när man korrigerar. Helmysig kille.

Är du det hem Oso söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!