~ Dana ~

Kön: Tik
Född: 15 augusti 2020
Väntat sedan: Maj 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: – cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa vackra och vänliga Dana!

Den här tjejen inkom till sheltret väldigt rädd och blyg för människor. Sakta men säkert, små steg i taget, visar hon förtroende och tillit till människor igen! Hon gör framsteg varje dag.

Dana är en lugn och så otroligt charmig liten tjej, hon är jättefin med andra hundar och går bra ihop med alla. Hon älskar att få en liten stund av kärlek och söker trots sin blyghet ändå uppmärksamhet av de hon känner väl.

Med lite tid och förståelse kommer Dana blomstra ut till en helt underbar liten tjej.

Dana passar dig som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Dana söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!