~ Dana ~ (Adopterad till Belgien)

Träffa vackra och vänliga Dana!

★ Dana är en hund med särskilda behov. Dana är en blyg tjej, men hon älskar att få en liten stund av kärlek och söker uppmärksamhet av de hon känner väl.

Med lite tid och förståelse kommer Dana blomstra ut till en helt underbar liten tjej. Hon är trots allt så pass ung, praktiskt taget fortfarande en valp.

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

6500 SEK

Kön

tik

Ålder

1 år

Ras

podenco

Mankhöjd

- cm

Vikt

- kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ej testad

Kommer från

El Refugio de Leo

Om dana

Den här tjejen inkom till sheltret väldigt rädd och blyg för människor. Sakta men säkert, små steg i taget, visar hon förtroende och tillit till människor igen! Hon gör framsteg varje dag.

Dana är en lugn och så otroligt charmig liten tjej, hon är jättefin med andra hundar och går bra ihop med alla. Hon älskar att få en liten stund av kärlek och söker trots sin blyghet ändå uppmärksamhet av de hon känner väl.

Med lite tid och förståelse kommer Dana blomstra ut till en helt underbar liten tjej.

Dana passar dig som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Dana söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.