♀ Pandora – ADOPTERAD

~ Pandora ~

Kön: Tik
Född: 7 juli 2015
(misstänks vara äldre omkring 8-10 år)
Ras: Blandras (Pointer/vallhund-mix)
Mankhöjd: 51 cm
Vikt: 24 kg
Fungerar med katt: Nej
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Vår älskade, fina tant Pandora!

Har ni någonsin sett en sådan oskyldig och vänlig själ? Gamla och underbara tjejen Pandora har fått vänta alldeles för länge. Faktumet är att svarta hundar är otroligt svåra att få adopterade. När man är dessutom är till åren vill ingen längre ha henne…

Pandora var en aktiv arbetshund som ung och fick bara precis minimum att överleva. Hon bodde med en man som hade getter. För att minimera risken att hon bet getterna vid vallning så slipade han ner och tog bort nästan alla hennes tänder. Kan ni tänka er något så fruktansvärt smärtsamt? När hon inte längre var effektiv som arbetshund dumpades hon som det trasiga obrukbara verktyg hon var.

Pandora inkom sedan till sheltret, vilket inte är en plats för en äldre dam som bara behöver kärlek och omsorg. Hon fick snabbt komma till ett jourhem, och de berättar bara hur fantastisk hon är. Hennes underbara lynne, så vänlig och lugn. Hur hon bara vill ha kärlek och gos, allt hon har att ta igen från sitt förra sitt där hon inte fick någon kärlek alls.

Pandora du förtjänar allt och mer därtill. Villkorslös kärlek och ett sista fint hem som kan läka din själ. Så anspråkslös tjej och bara full av kärlek, nog vill väl någon ha en så UNDERBAR senior i sina allra bästa år?

Är du det hem Pandora söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!