~ Pako ~

Kön: Hanhund
Född: 3 juni 2015
Väntat sedan: December 2020
Ras: Blandras (Pekingese-mix)
Mankhöjd: 28 cm
Vikt: 9 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Träffa vår lilla söta Pako!

Pako blev övergiven av sin ägare efter 6 års tid. Varför vet vi inte, men det vi vet är att han är en helt underbar liten kille!

Han är en liten och väldigt rolig hund, med sina små söta ben och lilla kropp älskar han att springa efter bollen och få sig en ordentlig lekstund tillsammans med volontärerna och de andra hundarna.

När han är instängd i sitt hägn är han tyst och lugn, och älskar att vila en stund en solen. Han går fint i koppel och fungerar bra ihop med katter.

Vi vet inte vad Pako har varit med om i sitt tidigare liv, dock verkar han en aning skygg mot snabba och hårda rörelser och kan då bli en aning defensiv. Pako behöver en ägare som kan hantera detta med lugna och metodiska övningar. Han låter sig bli hanterad utan problem, av både volontärerna och veterinärer.

Pako behöver dig som kan hantera att han ibland blir en aning defensiv och kan avleda beteendet på rätt sätt, och guida honom med trygghet och lugn. Han är inte en svår hund, bara har några ärr i ryggsäcken som kommer fram när han känner sig rädd eller trängd.

Är du det hem Pako söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Pako med katter