♀ Sansa – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Sansa ~

Kön: Tik
Född: 1½ – 2 år gammal
Ras: Blandras (Mastín espanol-mix)
Mankhöjd: 70 cm
Vikt: – kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Träffa kärleksfulla och lekfulla Sansa!

Sansa hittades vandrandes omkring en strand i Velez Malaga, helt utmärglad och bara skinn och ben med ett rep hängandes runt hennes hals. Därav misstänker vi att hon fanns uppbunden någonstans som en gårdshund men lyckades slita sig och rymma iväg.

Sansa är en aktiv och lekfull tjej! Hon går ihop med de allra flesta hundar men kan behöva korrigering ibland så hon inte blir för hård, då hon kan vara en aning dominant ibland. Men med rätt introduktion, rätt ägare som kan visa henne hur man ska bete sig så är hon enkel att avleda. Hon bor just nu med fyra andra stora hundar, tikar och hanar och det fungerar utmärkt.

Sansa behöver en mjuk hand som vägleder och guidar henne. Hon blev adopterad i Spanien först, men hon fick snabbt komma tillbaka eftersom familjen misshandlade henne med en kvast och trodde det var så man uppfostrade stora hundar att bete sig…. Så fort Sansa ser en kvast numera springer hon iväg och darrar i ett hörn. Det är fruktansvärt att se.

Hon är en så kärleksfull och godhjärtad tjej! Hon älskar kel och mys, hon älskar promenader och vill alltid stå i centrum om det kommer fler hundar som vill ha uppmärksamhet. Då trycker hon nosen under armen!

Hon har nu varit på sheltret i över ett år och behöver verkligen få komma därifrån. Det är en underbar tjej med helt normal “motor” som bara behöver mjuk och konsekvent uppfostran som vilken hund som helst. Hon är inte alls komplicerad och vill bara få kärlek, trygghet och mysiga promenader i naturen.

Är du det hem Sansa söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Lia, Baloo & Sansa