~ Thord ~

Thord är en stilig husky-blandning som uppskattar lek och mys.

En gentleman i sina bästa år som söker en kärleksfull familj.

Kontaktperson

lizzie

Adoptionsavgift

5500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

9 år

Ras

husky-mix

Mankhöjd

60 cm

Vikt

35 kg

Fungerar med katt

nej

Fungerar med hund

nej

Fungerar med barn

nej

Kommer från

protectora

Om Thord

Thord är en stor kille som levt tillsammans med sin husse i hela sitt liv. Av okänd anledning reste ägaren iväg och lämnade Thord åt sitt öde. En vänlig själ insåg att hunden var lämnad ensam och bestämde sig för att rädda honom. När ägaren återvände ville han inte längre ha sin hund och Thord fick stanna kvar på sheltret, lämnad vid åtta års ålder.

Thord har anpassat sig väl, han är avslappnad och lätt att ha att göra med. Han ser fram emot sina promenader med volontärerna och går fint i koppel. Han gillar också att åka bil och blir överförtjust så fort han får chansen att åka någonstans med volontärerna. Han går inte ihop med alla hundar och ska inte behöva bo ihop med hundar eller katter.

Thord är väldigt kärleksfull och vill helst ha uppmärksamhet av volontärerna hela tiden och tigger klappar och kramar av dem.

Trots sin ålder är han lekfull och älskar att jag bollar. Han är en smart kille och ivrig att lära sig nya saker som ”sitt” och ”vacker tass”.

Thord är en stor hund med mycket energi, han behöver aktiveras och komma ut på långa promenader, så hans nya familj behöver vara aktiv. Han ska inte bo med små barn eftersom han är så stor och stark.

Är du det hem Thord söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.