♂ Lucho – ADOPTERAD

~ Lucho ~

Träffa Lucho! Han var nära att bli avlivad men räddades i sista stund. Sånt sätter sina spår men Lucho har med hjälp av volontärerna blivit en harmonisk hund som gillar människor.

Kontaktperson

sandra

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

3 år

Ras

Blandras

Mankhöjd

60 cm

Vikt

24 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

protectora

Om Lucho

Det här är Lucho. Lucho räddades från avlivning och kom in till sheltret i ett förfärligt skick. Han hade tappat päls, han luktade illa och var helt enkelt misshandlad av livet.

När han först kom in var han rädd, han ville inte umgås med volontärerna utan stannade i ett hörn i buren och väntade på att lämnas i fred. Men efter outtröttligt arbete och oceaner av kärlek är Lucho i dag en helt ny hund.

Nu viftar Lucho på svansen när volontärerna kommer, han ser till och med ut att le mot dem, för han vet att han ska få komma ut och umgås med sina bästa vänner som är både hundar och människor. Han är väldigt tillgiven och älskar att bli kliad bakom öronen.

Lucho går bra ihop med andra hundar, han är lyhörd och undergiven och älskar att leka. Han har inga problem att dela mat och leksaker med andra.

Lucho lär sig att gå fint i kopplet och behöver fortsätta träna på det. Han skulle passa bäst i en medelaktiv familj, där han både får leka och ta sköna tupplurar i soffan.

Är du det hem Lucho söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.