♀ Tina – ADOPTERAD

~ Tina ~

Kön: Tik
Född: 21 maj 2018
Väntat sedan: Maj 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 50 cm
Vikt: 12 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: El Refugio de Leo
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Älskade lilla Tina,

Tina blev övergiven av sin förra ägare, en jägare. Som de flesta av dessa arma podencos i Spanien, så överges de, möter värre öden eller överlämnas till shelter när de inte längre presterar bra. Hon inkom så rädd att hennes intention är att alltid rymma iväg, hon förstår inte alls att sheltret är en trygg plats utan är rädd för vad som kan komma med tidigare erfarenheter.

Tina går utmärkt ihop med alla andra hundar, oavsett storlek eller kön. Hon är en tålmodig, snäll och rar liten tjej – om än fortfarande blyg då sheltret inte är en plats för henne att blomstra ut. Hon behöver komma till ett hem så snart som möjligt för att få chans att bli den underbara hund vi vet att hon är. Hon har aldrig någonsin gått i koppel och det kan behövas träning, hon förstår inte riktigt att hon kan gå framåt och behöver bli pushad och guidad.

Den här underbara lilla tjejen behöver ett hem som kan se till att hon inte rymmer, ha förståelse för att hon behöver tid på sig men mest av allt bara älska henne villkorslöst – ge henne det hem hon förtjänar så mycket.

Är du det hem Tina söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!