♂ Baloo BOKAD

~ Baloo ~

Kön: Hanhund
Född: Ca 6 år gammal
Ras: Blandras (Mastín-mix)
Mankhöjd: 77 cm
Vikt: 60-70 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 5900 SEK

“Är man stor måste man vara snäll” och det är verkligen denna björns motto med det passande namnet Baloo,

Vilken fantastiskt härlig kille detta är! Hundhemmet beskriver honom som ren och skär kärlek: “han är bara den bästa hunden någonsin”. Han är otroligt kärleksfull, rar och snäll. Så duktig på att lyssna och fungerar utmärkt ihop med alla hundar. Baloo är en väldigt lugn hund, och han har det just nu riktigt jobbigt i värmen i Spanien.

Baloo hittades på gatan där han levde av mat och sopor som människor slängde ut åt honom. Tillslut blev han räddad och fick komma till sheltret, han var sjuk av undernäring och dålig mat, men med vård, omsorg och tid är han nu helt frisk och redo att bli adopterad.

En nobel herre i sina allra bästa år. Baloos pass säger att han är född 01/06/2017, men hundhemmet berättar att han är äldre än det, vilket syns på hans tänder. Vi misstänker att han är född omkring 2015 och är cirka 6 år gammal. Baloo är en enkel och anspråkslös kille, allt han vill ha i livet är en trygg familj, några mysiga promenader i naturen och bara få må gott och leva hundlivet som det är menat.

Baloo skulle vara helt perfekt för en barnfamilj då han är så otroligt kelsjuk och älskar barn. Han är ingenstans en svår hund, utan tvärtom är han så otroligt lugn, rar och kärleksfull.

Är du det hem Baloo söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!