♀ Bimba – ADOPTERAD

~ Bimba ~

Träffa vår vackra, glada och valpiga Bimba!

Bimba har hela världen att upptäcka och är valp på nytt. Det här är en kärvänlig, lekfull och glad ung tjej som har livet kvar att upptäcka i en kärleksfull och aktiv familj.

Bimba finns att besöka utanför Gnesta.

Kontaktperson

sandra

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

tik

Ålder

1½ år

Ras

Blandras (labrador/ mastiff)

Mankhöjd

58 cm

Vikt

25 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja, inte vissa tikar

Fungerar med barn

ja

Kommer från

GPAR

Om bimba

Bimba är en väldigt ung hund på strax över året, praktiskt taget en valp och en mix mellan labrador och mastiff. Hon har levt hela sitt liv fastbunden utomhus efter att hennes familj flyttade till ett nytt hem och tyckte inte hon fick plats utan istället lämnade de henne fastbunden utanför. De ville inte längre ha henne och tänkte avliva henne, vilket veterinären vägrade då hon var en så pass ung och frisk hund och istället lyckades de ta henne till sheltret.

Bimba är en aktiv och snäll tjej, hon går ihop med andra hundar men vissa tikar är hon dominant mot. Vilket vi tror med rätt vägledning och guidning är bara något hon behöver hjälp med, då hon fått brist på socialisering.

Bimba har hela världen att upptäcka och är valp på nytt. Då hon är så pass nyinkommen kommer mer information om henne löpande. Vi tror Bimba passar dig som vill leva ett aktivt liv och ha en ung hund att forma längst vägen.

Är du det hem Bimba söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.