♂ Dante – BOKAD

~ Dante ~

Vår otroligt glada och busiga labbesenior Dante!

En glad, busig senior i sina bästa år! Han älskar att leka! Man ska inte bli lurad av hans ålder, detta är en senior med mycket kvar att ge. Han är medelaktiv och lätt att ha och göra med. En riktigt vänlig och busig labbe-själ.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

5500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

ca 7 år

Ras

Labrador-mix

Mankhöjd

66 cm

Vikt

32 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

gpar

Om Dante

Dante är ännu en hund övergiven av sin familj. En hund som levt hela sitt liv med de människor han trodde var sin familj, bara för att bli övergiven i äldre ålder. Alla de trogna år han hängivit sig till den familjen, och så underbar som han är. Vi kommer aldrig förstå detta. Dante är värd den bästa familjen som finns! Han är så himla underbar.

Dante bor tillsammans med Bimba, och de är verkligen bästa vänner föralltid. Han går även utmärkt ihop med alla andra hundar han fått träffa! En glad, busig senior i sina bästa år! Han älskar att leka! Man ska inte bli lurad av hans ålder, detta är en senior med mycket kvar att ge. Han är medelaktiv och lätt att ha och göra med. En riktigt vänlig och busig labbe-själ.

Dante är en aktiv och glad senior i sina bästa år! Han är så duktig och lyhörd. Vi vill verkligen ge honom en chans i livet, att få hitta tryggheten och kärlek hos en familj igen. Allt Dante vill är en familj som kommer älska honom, ge honom trygghet, mysiga promenader, lek och bus och en skön varm bädd att sova i om nätterna. Någon som kan laga hans brustna hjärta och visa honom att han har en familj igen. En familj som inte kommer överge honom.

Är du det hem Dante söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.