♀ Casia – Adopterad i Spanien

Casia

Kön: Tik
Född: 01 augusti 2020
Väntat sedan: 18 mars 2021
Mankhöjd: 62 cm (växer)
Vikt: 29 kg (växer)
Ras: Blandras
Bakgrund: Upphittad
Fungerar med katt: Ej testad ännu
Fungerar med barn: Okänt
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK


Säg hej till valpen Casia!

Casia är en 8 månader gammal valp som redan fått uppleva människans grymhet. Bara några dagar gammal övergavs hon på landsbygden tillsammans med sina kullsyskon och mamma, där hon växte upp utan att någonsin känt en människa eller värmen av ett hem. Under hennes första levnadsmånader fastnade hon i en jaktfälla med tassen, men det har lyckligtvis inte gett henne några men.

Hennes första veckor i sheltret var väldigt tuffa. Hon var så otroligt rädd för allt och alla, så pass att hon inte ens klarade av att titta på volontärerna. Men hon gjorde aldrig ens en liten förnymmelse av dåligt beteende mot dem, hon var alltid så snäll, men ack så rädd. Så småningom har hon börjat lära sig att lita på människor och hon gör fortfarande framsteg varje dag. Hon är otroligt söt och sällskaplig, hon älskar att promenera och upptäcka nya platser. Hon går också bra ihop med andra hundar och älskar att leka med dem.

Casia behöver ett hem med tålamod, tid och förståelse tills hon känner att hon kan lita på sin familj. Men när hon väl gör det, älskar hon med hela sitt hjärta. En familj som kan visa henne vad villkorslös kärlek är och hur underbar världen kan vara vid sidan av en trygg människa.