Insamling för Pandora

Älskade Pandora

Älskade tant Pandora, den finaste och raraste senioren i hela världen men som inte har haft det lätt. Hon som fått tänderna smärtsamt nedslipade av sin förra ägare. Hon som verkar helt osynlig. För gammal för att ingen ska vilja ha henne längre. Inte längre lika söt och med “fel” färg (svart) för att inte vara önskvärd.

Nu har hon dessutom genomgått en enorm operation, och efter nio långa månader i sitt jourhem kunde de inte längre ta hand om henne och hon sitter nu ensam ännu en gång instängd på sheltret – under en tid där hon hade behövt närhet och kärlek som allra mest.

Pandoras ena bröstvårta började svälla upp och bli missformerad. Först misstänktes en benign tumör och bröstvårtan skulle avlägnas, men efter en röntgen visade det sig att hon hade juvertumörer över precis hela magen. Allt skulle behöva tas bort. En enorm operation, särskilt för en hund på närmare 10 år gammal. Tur i oturen var tumörerna godartade och hade därmed inte metastaserat (spridit sig).

Hundsheltret och djurräddningen La manada de Óscar är väldigt små med extremt knappa resurser. De lägger i regel alltid pengar ur egen ficka för att rädda alla dessa stackars hundar, och trots detta ligger kvalitén på deras omsorg och installning på väldigt hög nivå. Det är en förening som brinner för hundarnas bästa över allt – och nu ber de om hjälp att få in pengar till hennes operation på 577,50 €, allt överskott kommer gå oavkortat till deras fantastiska verksamhet som vi är så glada att få arbeta tillsammans med.

Hjälp oss hjälpa Pandora! Alla kronor räknas, små som stora. Pandora förtjänar inte bara ett bra tillfrisknande utan komplikationer, utan även ett hem som kan ge henne en kärleksfull och trygg pension i Sverige – läs mer om henne nedan och lämna intresseanmälan för adoption om du vill öppna ditt hem för denna underbara själ.

Swisha din gåva till Pandora och Óscars på:

Swish: 123 207 23 12
Eller gör en banköverföring på: Bankgiro: 499-5460

Märk din gåva med PANDORA. Tack för att du vill hjälpa Pandora.