♀ Jaima – FÅTT HEM I SPANIEN

~ Jaima ~

Kön: Tik
Född: 30 oktober 2013
Väntat sedan: April 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 47 cm
Vikt: 15 kg
Fungerar med katt: Ja
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK

Underbara och vackra Jaima,

Du var olycklig nog att tillhöra en av de spanska jägarna. När du anlände till sheltret var det svårt att inte titta på dig utan att börja gråta. Hur kan någon se en så genomgod och vänlig, oskyldig själ lida i svåra smärtor utan att göra något för att hjälpa? Hennes öga var i sådant hemskt skick, och hennes ena ben var så deformerat på grund av skada – och hon fick bara lida igenom det utan att någon hjälpte henne, så pass att hennes ben läkte av sig själv. De hjälpte henne med hennes öga genom att ta bort det, så nu har hon inte längre ont. Hennes ben är läkt som det är och det går inte att göra något åt, men hon lever ett normalt liv och är inte smärtpåverkad vilket är det viktigaste. Givetvis kan hon inte gå allt för långa promenader, då hon blir trött.
 
Jaima är en sådan otroligt snäll, rar och genomgod tjej. Hon är otroligt kärleksfull, om än lite blyg mot människor hon inte känner (vilket inte alls är konstigt med tanke på allt hon varit med om) och en otrolig kompis till alla hundar.
 
Underbara, älskade Jaima. Du förtjänar att bli älskad och omhändertagen i trygghet. Vem skulle inte vilja ha en så rar och mjuk senior i sina allra bästa år? Allt Jaima vill ha är mysiga promenader och massa massa mys, gos och kärlek. En så anspråkslös tjej som passar de allra flesta familjer som kan ha förståelse för att hon kan behöva lite tid att landa och övervinna blygheten. Sedan blomstrar hon till en fantastisk tjej!

Är du det hem Jaima söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!