♂ Piraña – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Piraña ~

Kön: Hanhund
Född: 20 maj 19
Väntat sedan: Maj 2021
Ras: Blandras (Staffordshire bullterrier-mix)
Mankhöjd: 46 cm
Vikt: 17 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn: Ej testad
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Den här bedårande söta killen heter Piraña!

Han hittades vandrandes omkring ett hotell där han försökte desperat tigga till sig mat och vatten. Ägaren av hotellet tog in honom och förde honom till sheltret.

När Piraña först anlände var han livrädd, livrädd för alla människor och kopplet. Det tog dem närmare 30 minuter att bara få ut honom från sitt hägn. Men med tid och kärlek har han snabbt börjat förstå att människor inte alltid är farliga, och nu bara 2 månader senare är det bara lite blyghet kvar som visar sig ibland.

Piraña är väldigt social med andra hundar! Han är otroligt fin och snäll med dem, och letar ofta upp en kompis att hänga med. Han leker med andra hundar snällt och respektfullt, han delar gärna med sig av leksaker och annat. Han blir aldrig arg, dominant eller något. Han är så himla snäll!

Med människor är han som sagt lite blyg fortfarande, men helt perfekt. Han viftar alltid på sin lilla svans och ler med det där underbara staffeleendet när han vill ha uppmärksamhet och kärlek. Han tar till och med godis ur handen snällt. Han är så rar och helt perfekt.

Han är nyfiken på katter och lär sig sakta men säkert att gå fint i koppel, koppelträningen går jättefint. Han går lugnt och sakta bredvid.

Piraña söker dig som lever ett lugnt liv, eller en lugnare familj med kanske lite äldre barn så det inte blir så mycket stök och spring omkring honom. Han är en medelenergihund som vill ha långa härliga promenader, gärna lite utanför en stad eller i ett lugnare område så han får bekanta sig med allt nytt i ett lugnt tempo.

Är du det hem Piraña söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!