♂ Santos – UTGÅR UR ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Santos ~

Kön: Hanhund
Född: 2 februari 2019
Ras: Blandras (Mastín-mix)
Mankhöjd: 70 cm
Vikt: ca 70 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Ödmjuka, snälla och okomplicerade Santos,

Hur kan man överge en sådan snäll och stor nallebjörn? Han som älskar och respekterar allt och alla och finner sig i vilken situation som helst.

Ändå hittades han ensam på gatan, förmodligen övergiven och utslängd av sin familj pågrund av sin storlek. Han är så snäll, så otroligt snäll. Men dessa mastiffer är otroligt oönskade i Spanien där de enbart vill ha små hundar. Söta som valpar, och sedan överges de när de vuxit sig för stora.

Santos är en sådan livsglad kille, som älskar att vara omkring barn och att umgås med andra hundar. Ibland blir han den valp han egentligen är och får små ryck där han springer runt på gården som en klumpig liten kalv! För att sedan vara en snäll liten nallebjörn med sina hundkompisar.

Santos är så otroligt snäll och respektfull. Han älskar människor och att få bli bortskämd med kel och klappar. Allt han vill ha är en egen familj att få kalla sin egen, en familj han kan älska lika villkorslöst som de älskar honom tillbaka. Santos passar vilken familj som helst, eftersom han är så godhjärtat, okomplicerad och inte särskilt aktiv. Allt han behöver är en gård att mysa på och strosa runt, några mysiga lunkande promenader i naturen och en familj att mysa med.

Är du det hem Santos söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!