♀ Zaina – ADOPTERAD

~ Zaina ~

Vackra och godhjärtade Zaina!

Den här underbara tjejen har inte haft det lätt. Hon inkom med stora rädslor mot allt och alla. Men efter månader i jourhemmet har Zaina nu verkligen överkommit sina rädslor! Hon är som en ny hund – väldigt självsäker, lekfull och så otroligt rar och kärleksfull!

Hon förtjänar världens finaste hem som kan överösa henne med villkorslös kärlek, är det du?

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

tik

Ålder

2½ år

Ras

Mastín-mix

Mankhöjd

58 cm

Vikt

30 kg

Fungerar med katt

ej testad

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

La manada de Óscar

Om Zaina

Vad har du fått vara med om? Zaina är en blyg tjej som inkom med många rädslor. Hon ville inte alls vara nära människor, men visade trots det aldrig någonsin några dåliga tecken. Hon är alltid så snäll och agerar aldrig på det hur inträngd hon än känner sig.

Zaina är en underbar liten tjej, söt och kärleksfull på sitt egna lilla blyga sätt. Med små steg i taget, sakta men säkert har hon börjat få förtroende för människor igen.

Hon finns i jourhem och de har jobbat på hennes självförtroende och Zaina har nu verkligen överkommit sina rädslor! Hon är som en ny hund – väldigt självsäker, lekfull och så otroligt rar och kärleksfull.

Hon är nu verkligen redo för adoption – till en familj som kan ge henne tid och förståelse, tålamod och total villkorslös kärlek. Så kommer hon tillslut blomstra ut till den aktiva, glada och kärleksfulla tjej hon är. Trots att Zaina inte är rädd längre i sitt jourhem, är det viktigt att tänka på att den nya miljön till Sverige kommer vara läskig i början. Men bara hon får tid på sig och förståelse för detta!

Är du det hem Zaina söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.