~ Zaina ~

Kön: Tik
Född: 1 februari 2019
Ras: Blandras (Mastín-mix)
Mankhöjd: 48 cm
Vikt: 30 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: La manada de Óscar
Adoptionsavgift: 6900 SEK

Vackra och godhjärtade Zaina,

Vad har du fått vara med om? Zaina är en blyg tjej som inkom med många rädslor. Hon ville inte alls vara nära människor, men visade trots det aldrig någonsin några dåliga tecken. Hon är alltid så snäll och agerar aldrig på det hur inträngd hon än känner sig.

Zaina är en underbar liten tjej, söt och kärleksfull på sitt egna lilla blyga sätt. Med små steg i taget, sakta men säkert har hon börjat få förtroende för människor igen. Hon finns i jourhem och de har jobbat på hennes självförtroende och Zaina har nu verkligen överkommit sina rädslor! Hon är som en ny hund – väldigt självsäker, lekfull och så otroligt rar och kärleksfull.

Hon är nu verkligen redo för adoption – till en familj som kan ge henne tid och förståelse, tålamod och total villkorslös kärlek. Så kommer hon tillslut blomstra ut till den aktiva, glada och kärleksfulla tjej hon är. Trots att Zaina inte är rädd längre i sitt jourhem, är det viktigt att tänka på att den nya miljön till Sverige kommer vara läskig i början. Men bara hon får tid på sig och förståelse för detta!

Är du det hem Zaina söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!

Filmer från den 7 augusti -21