♂ Yuko – BOKAD I SPANIEN

~ Yuko ~

Kön: Hanhund
Född: 23 april 2018
Väntat sedan: April 2021
Ras: Blandras (Podenco-mix)
Mankhöjd: 52 cm
Vikt: 16 kg
Fungerar med katt: Ej testad
Fungerar med barn::Ja
Organisation: Protectora de Animales Málaga
Adoptionsavgift: 5900 SEK
Särskilda behov: Yuko är blyg mot människor

Den här vackra lilla hunden heter Yuko,

Han hittades vandrandes omkring en strand. När han inkom till sheltret kunde han inte röra sina bakben, men det visade sig vara av rädsla och försvann inom kort. Nu börjar han sakta men säkert att lita på människor igen, han älskar kel, gos och långa härliga promenader. Att få utforska nya platser är något han tycker mycket om! Han går utmärkt i koppel och fungerar fint ihop med alla hans burkamrater.

Yuko är fortfarande blyg emellanåt, och behöver tid på sig att lita på nya människor. Men vi är helt säkra på att med tid, förståelse och engagemang kommer han snart blomstra ut till den fantastiska hund han är.

Yuko passar dig som har förståelse för att rädda eller nervösa hundar, som på något sätt tappat förtroendet för människor, behöver tid på sig att landa och komma till ro. Dessa hundar kan bli enormt fina och blomstra ut till fantastiska hundar när de väl klivit över tröskeln (sin mur de byggt upp) – men det krävs tid, tålamod och engagemang från människans sida. Det är också viktigt att vara införstådd i att beroende på hur rädd och nervös hunden är, att det kan gå snabbt men att det också kan ta lång tid. Det är otroligt viktigt att låta dessa hundar få tid på sig och bygga upp en ömsesidig respekt.

Är du det hem Yuko söker? Välkommen att lämna en intresseanmälan!