♀ Olivia – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Olivia ~

Den här underbart vackra tjejen med sina honungsbruna kärleksfulla ögon letar ett mjukt och tryggt hem som kan ge henne oändligt med kärlek. Hon är en otroligt snäll, rar och underbar stor tjej.

★ Olivia är en hund med särskilda behov. Hon har levt på gatan hela sitt liv och behöver mycket kärlek och stöttning. Olivia har lärt sig vad mänsklig kärlek betyder. Nästa steg är att veta vad en alldeles egen familj och ett tryggt hem innebär.

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

7500 SEK

Kön

Tik

Ålder

3 ½ år

Ras

Blandras

Mankhöjd

62 cm

Vikt

35 kg

Fungerar med katt

X

Fungerar med hund

X

Fungerar med barn

X

Kommer från

Protectora de Animales Málaga

Om Olivia

Olivia, som även kallas för lilla Oli, är tre år gammal och har tillbringat dessa år övergiven på gatan. Tre långa år att kämpa för sin överlevnad varje dag, i kyla, värme, regn och outhärdligt solsken. Med hunger sökandes efter föda, sår med smärta, okastrerad kull efter kull.

En dag lyckades hon äntligen bli räddad med hjälp av fällbur, då hon var så förvildad att ingen människa fick komma henne i närheten. Hon tillbringade sina första dagar med att gömma sig, darrandes och ville inte ens titta på volontärerna. Men med lång tid av hängivet arbete, kärlek och tålamod ser vi framsteg varje dag – hon är nu redo att bli adopterad som den glada, snälla lilla tjej hon utvecklats till.

Hon äter glatt ur människors händer, hon älskar att få klappar och kel. Hon hälsar på alla med en glad viftande svans och små glädjeskutt!

Olivia går dessutom fint i koppel, lugnt och utan ryck. Blir hon rädd för något gör hon inte ett försök att fly, utan hon stannar bara till. Hon behöver några sekunder av snälla ord och stöttning och sedan är hon redo att gå igen! Hon låter sig bli hanterad helt och hållet, hon är så himla snäll och rar.

Hon har givetvis fortfarande saker att träna på och övervinna i dagens moderna hem, det kommer dyka upp många saker hon aldrig upplevt som kommer kännas skrämmande för henne. Men med mjuka, positiva metoder och massvis med kärlek och stöttning kommer hon kunna hantera detta och anpassa sig.

Hon är so otroligt vacker! Hennes ärr ger henne karaktär, och hennes underbara honungsfärgade kärleksfulla ögon. Hela hennes själv lyser av kärlek och tröstan – allt vi vill är att hon ska få leva i det hem som förtjänar hennes kärlek.

 

Är du det hem Olivia söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.

Oli testas med katter