♀ Cleo – ADOPTERAD

~ Cleo ~

Vår älskade, mjuka och rara mastifftjej Cleo!

Det här tjejen är en helt underbar, stor och mysig hund som söker ett kärleksfullt och lugnt hem som kan erbjuda massvis med gos och trygghet. Hon kan vara lite blyg i början men älskar människor och andra hundar bara hon får ta det i sin egen takt.

Kontaktperson

sandra

Adoptionsavgift

8500 SEK

Kön

Tik

Ålder

4 år

Ras

Spansk Mastiff

Mankhöjd

70 cm

Vikt

42 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

GPAR

Om Cleo

Cleo hittades vid utkanten av en stad. Där vandrade hon ensamt omkring bland några hus där de la ut mat och vatten, men hon var så rädd och vågade inte alls komma fram till människorna. Då hon var för stor för att rymmas i infångningsfällorna så kontaktade de tillslut ett annat shelter som hjälpte dem fånga in henne.

Nu i sheltret är hon en helt annan hund som förstår att människor kan vara goda. Cleo är en väldigt tystlåten, mjuk och rar tjej. Hon är väldigt sällskaplig och kelig med både människor och andra hundar. Hon älskar att gå på långa härliga lugna promenader och få utforska världen i sin egen takt. Hon kan vara en aning blyg mot nya människor när hon först träffar dem, men efter en liten stund mjuknar hon upp och vill gärna bli gosad med.

Cleo söker dig som bor i hus, har gård eller alternativt bor väldigt stort med tillgång till naturen bakom knuten. Dessa gårdshundar behöver yta att röra sig på och helst bo ute på landet, eller utanför vimlet av en storstad. Hon vill få gå mysiga promenader och bor gärna med en hundkompis.

Är du det hem Cleo söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.

När Cleo blev räddad