♂ Charly – ADOPTERAD

~ Charly ~

Viktigt information

Vi förmedlar enbart PPP-hundar (bull/muskel/kamphundar) till hem med erfarenhet. Ej till förstagångsägare, personer under 25 år eller till familjer med småbarn. Detta är helt underbara, starka och aktiva hundar som kräver en stabil och erfaren hundförare.

Kontaktperson

ann helleday

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

2 ½ år

Ras

Rottweiler/ Schäfer

Mankhöjd

- cm

Vikt

45 kg

Fungerar med katt

Ja

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

EL REFUGIO DE LEO

Om Charly

Charly bodde med en gammal man som inte längre kunde ta hand om honom. Han togs till ett underbart fosterhem där han nu bor tillsammans med flera andra hundar och katter. Han är en kille som alltid vill bara runt de andra djuren, han gillar inte att vara ensam och njuter av allas sällskap.

När man först träffat denna stora och snälla jätte kan han hoppa av glädje! Men han är så snäll och respektfull, är man stor måste man vara snäll – och det verkar vara denna speciella pojkes motto i livet. Han är verkligen en helt underbar och fantastisk kille på alla sätt och vis, men han tycker inte om att vara ensam och har en del separationsångest att arbeta med.

Han är sprallig och glad, men väldigt lyhörd och duktig att på att lyssna och enkel att korrigera. Han är en liten hund i stor kropp. Duktig att gå i koppel, och är alltid väldigt glad och nyfiken på vad livet har att erbjuda.

Charly söker dig med tidigare hunderfarenhet som vet vad det innebär att fostra en muskelhund, eller stor brukshund. Han behöver arbeta med sin separationsångest så han behöver en familj där någon alltid är hemma och kan träna under en lång tid. Förutom det verkar han vara medelaktiv, njuter av låna promenader och daglig motion. Kanske att ni tillsammans som ett team kan hitta vad han älskar att göra som mest för berikning!

Är du det hem Charly söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.