♂ Iron – UTGÅR FRÅN ADOPTIONSPROGRAMMET

~ Iron ~

Den här mysiga lilla killen söker ett kärleksfullt föralltidhem som kan erbjuda honom massvis med kärlek, trygghet och långa promenader. Han är en mysig, sällskapssjuk kille som kan vara lite blyg i början men kommer över det snabbt med lite tid.

Kontaktperson

Emelie Jaanus

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

3 år

Ras

Podenco

Mankhöjd

41 cm

Vikt

12 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

GPAR, fosterhem

Om Iron

Iron blev räddad vandrandes omkring på gatorna under flera månaders tid. Det var nästintill omöjligt att fånga in honom, tills den dagen han fastnade själv i ett stängsel och de fick tag i honom på det viset.

Nu väl inkommen på sheltret är han en helt fantastisk liten kille! Han är 3 år, fyller 4 nu i vinter – och har hela livet kvar! Han är otroligt duktig i hemmamiljö och väldigt sällskaplig, kärleksfull och social trots att han inkom väldigt blyg och nervös kring människor.

Han har gjort en helomvändning och älskar livet med människor. Självklart kommer han behöva lite tid på sig i Sverige att överkomma allt det nya – men med lite tid, tålamod och kärlek kommer han snabbt bli en sprudlande glad och kärleksfull kille.

Iron behöver dig som vill ha en lite mjukare hund och kan jobba på hans självförtroende lite i början. Han är en medelaktiv hund som kommer njuta av långa härliga promenader i naturen och få arbeta lite med berikning och aktivering någon till några gånger i veckan. Resterande tid vill han få gosa, gosa och åter gosa! Han bor gärna med en snäll hundkompis.

Är du det hem Iron söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.