♂ Ramon – ADOPTERAD

~ Ramon ~

Ramon vår älskade lilla pincher!

Denna söta lilla kille är en liten, lätthanterlig valp i sinnet som älskar kel, lek och är mycket smart. En liten kille i sina allra bästa år som bara suger åt sig all träning han får och är enkel att ha och göra med.

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

5 år

Ras

Blandras (pincher)

Mankhöjd

35 cm

Vikt

6 kg

Fungerar med katt

ja

Fungerar med hund

ja

Fungerar med barn

ja

Kommer från

Protectora de Animales Málaga

Om Ramon

Ramon var en älskad familjemedlem och mycket väl omhändertagen med tanke på hans underbara personlighet. Men hans ägare dog, och lämnade Ramon ensam i sin sorg. Han fick komma till tryggheten av sheltret och väntar ivrigt på sitt föralltidhem.

Ramon är en balanserad hund. Han älskar att leka med bollar, och alternerar mellan volontärer för att leka och få gos och uppmärksamhet. Han älskar verkligen alla människor han träffar!

Han är otroligt anpassningsbar och finner sig i nya situationer väldigt snabbt. Han går hur fint som helst ihop med andra hundar – han kan bli lite beskyddande över sin flock ute på promenader vilket kan anses en aning rastypiskt. Men han går fint i koppel och uppför sig väldigt fint i allmänhet.

Han är så himla snäll och rar. En aktiv, glad och snäll kille i liten kropp!

Ramon söker dig som vill ha en aktiv hund att jobba med i litet format. Ramon är inte en hund som passar som accessoar i någons väska, utan han är en stor hund i liten kropp med behov att tillgodose. Han kan hänga med på alla möjliga äventyr utomhus! Han fungerar dessutom fint ihop med katt. Vi ser gärna att du läser på lite om rasen innan du ansöker. Letar du efter en aktiv, stabil hund att arbeta med i väldigt praktiskt storlek så är Ramon den perfekta hunden för dig.

Är du det hem Ramon söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.