♂ Brodie – ADOPTERAD I SPANIEN

~ Brodie ~

Vår fina spanska vattenhunds-mix Brodie!

Detta är en helt underbar ung kille! Han är väldigt lekfull, aktiv och väldigt kärleksfull. Han är så snäll! Och otroligt sällskaplig, som bara älskar att få stå i centrum och bli överöst med klappar och gos. Därav tror vi också han skulle passa riktigt bra i en barnfamilj där han skulle få mycket uppmärksamhet!

Kontaktperson

Ann Helleday

Adoptionsavgift

9500 SEK

Kön

Hanhund

Ålder

1 år

Ras

Blandras (Spansk vattenhund)

Mankhöjd

58 cm

Vikt

28 kg

Fungerar med katt

Ej testad

Fungerar med hund

Ja

Fungerar med barn

Ja

Kommer från

La manada de Óscar

Om Brodie

Brodie blev övergiven av de människor han trodde var sin familj. Han växte upp hos dem tills ett års ålder, och sedan blev han inlämnad då familjen ansåg att han var för aktiv för dem. Tyvärr tänker inte alla människor över beslutet att skaffa sig en hund ordentligt, och tar den “söta” lilla valpen utan eftertanke på framtiden och behov. Då blir man ju givetvis bli besviken när hunden överlag eller hundrasen de valt kräver mer än vad man tänkt.

Brodie är en underbar mellanstor kille! Han är lekfull, aktiv och väldigt sällskaplig. Han är så snäll! Och otroligt kärleksfull, som bara älskar att få stå i centrum och bli överöst med klappar och gos. Därav tror vi också han skulle passa riktigt bra i en barnfamilj där han skulle få mycket uppmärksamhet!

Han fungerar bra med och älskar allt och alla han träffat hittills, men han har inte ännu träffat en katt eller fått lukta på en – men detta kan ordnas vid önskemål. Vi skulle inte tro det är några problem, men han bör testas först innan vi uttalar oss.

Brodie söker dig som vill leva ett aktivt liv, med långa promenader, skogsäventyr och gärna testa på någon tränings- eller berikningsform såsom nosework eller apport. Han passar dig som vill ha en ung och glad valp att jobba med! Han vill gärna få bo med en annan glad och trygg hundkompis om det är möjligt, men det är inget krav. Vi tror att han skulle må väldigt bra av att få leka och spendera energi med en kompis.

Är du det hem Brodie söker eller vill du ansöka om att bli jourhem?
Gör din intresseanmälan här nedan.